Home  |  Contact  |  Voorwaarden  |  Over ons
Yes we can Welverdiend Het jaar van Sarah
Mijn winkelwagen
0 boek(en)
Persoonlijke cadeauboeken met citaten, quotes, spreuken en oneliners gesorteerd op thema
LIEFDE HUWELIJK GEBOORTE VERHUIZING TUIN GESLAAGD RIJBEWIJS VADER MOEDER ABRAHAM SARAH HOND KAT
GELD VERJAARDAG BETERSCHAP MANAGEMENT PENSIOEN LEIDERSCHAP SUCCES SECRETARESSE NIEUWJAAR
Alle titels van A tot Z
Engelse titels

Engelse titels bestel je hier.

Een Onelinerbook in een
andere taal? Dat kan ook!
Stuur ons een mail.

Klantenbeoordeling

Mijn ervaring is grandioos, service is top. Nogmaals dank!
Antonie v.d. Stappen

Allereerst wil ik u danken voor de geweldige boeken, heb al twee mensen heel gelukkig gemaakt.
Mechie Vergoossen

De boekjes zijn op tijd binnengekomen en zien er prachtig uit. We hebben enthousiaste reacties ontvangen bij het uitreiken.
Paul Nijhuis, Sociale Verzekeringsbank

Nieuwsbrief
Roepnaam:
Achternaam:
E-mail:
Vul hieronder de getoonde veiligheidscode in:

Veelgestelde vragen (FAQ)


Kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens het maken van uw account, is tevens uw inlognaam. U kunt het niet wijzigen. Het is alleen mogelijk het account te verwijderen en vervolgens een nieuw account aan te maken met het gewenste e-mailadres.

Kan ik meerdere bestellingen tegelijk plaatsen?

Dat is geen enkel probleem. U kunt per besteld boek een eigen afleveradres opgeven. U heeft zelfs de mogelijkheid om bij een te bestellen boek voor meerdere mensen een Excel-bestand te uploaden.

Hoe controleer ik of de door mij ingevulde namen en boodschap goed zijn geplaatst?

Nadat u de door u gewenste gegevens bij een boek hebt ingevoerd, zoals voornaam, achternaam, afzender en boodschap, ziet u vervolgens een preview van omslag en voorwoord op uw scherm. Hier controleert u of u alles goed heeft ingevoerd. U heeft de mogelijkheid uw eigen teksten te wijzigen.

Corrigeert het programma zelf taal- en typfouten?

Nee, datgene wat u als tekst invoert én accordeert, wordt afgedrukt. Controleer daarom zelf het gebruik van hoofdletters en leestekens.

Is het mogelijk een bestelling met spoed te laten uitvoeren?

Onelinerbooks produceert als enige webwinkel elk gepersonaliseerd boek al met spoed binnen twee werkdagen. Sneller is niet mogelijk, aangezien elk boek speciaal voor u wordt gedrukt.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail. Wanneer u na een uur nog steeds geen bevestiging heeft ontvangen, controleer dan uw spambox. Of neem per e-mail contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

U heeft de mogelijkheid de bestelling te annuleren of te wijzigen. U dient dit echter te doen via een e-mail aan info@onelinerbooks.nl op dezelfde dag dat u de bestelling heeft geplaatst. Daarna is annulering of wijziging niet meer mogelijk, aangezien de productie van het boek al is gestart.

Wat is de uitvoering van een boek?

Elk Onelinerbook is uitgevoerd als een paperpack van 12,5 x 20 cm met een omvang van 112 pagina's. Het boek ziet eruit als een normaal boek zoals dat in de boekwinkel te koop is.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Op onze sites staat duidelijk aangegeven op welke datum uw bestelling wordt verzonden als u nu bestelt. Gebruikelijk is dat uw bestelling op de tweede werkdag nadat u heeft besteld, wordt verzonden per TNT post. Voor brievenbuszendingen heeft TNT post gebruikelijk een werkdag nodig; voor pakketten geldt gebruikelijk twee werkdagen.

Kunnen de producten samen verzonden worden?

Voor bestellingen naar één adres geldt dat voor de goedkoopste verzending wordt gekozen. Tot vier boeken worden aparte verzendhulzen gebruikt, die elk boek goed beschermen. Vanaf vier exemplaren wordt er een pakket verzonden.

Kan mijn bestelling door de brievenbus?

Een enkel boek in een kartonnen verzendhuls past door de brievenbus. Vanaf 4 exemplaren aan één adres ontvangt u een pakket dat niet door de brievenbus past.

Is het mogelijk mijn bestelling ergens op te halen?

Het is helaas niet mogelijk dat u uw bestelling ergens ophaalt.

Wat moet ik doen als ik een misdruk heb ontvangen?

Wanneer u een misdruk heeft ontvangen, stuurt u een e-mail naar info@onelinerbooks.nl met daarin uw ordernummer en de melding wat er mis is met het boek. Klantenservice neemt dan snel contact met u op en zoekt naar de oplossing waar u het meeste aan heeft. In de meeste gevallen heeft u de keuze of u uw geld terug wilt of een nieuw boek wenst te ontvangen. In alle gevallen ontvangt Onelinerbooks graag het foutieve boek terug.

Er staat een tekstfout in het boek. Wat kan ik doen?

Wanneer u een tekstfout in het boek ontdekt en deze fout is ontstaan doordat u een fout heeft gemaakt bij invoer, helpen wij toch graag. Stuur een e-mail naar info@onelinerbooks.nl met vermelding van uw ordernummer en de fout in het boek. Klantenservice zal u snel een voorstel doen om het probleem op te lossen en tegen gereduceerd tarief een nieuw boek voor u te maken.

Zoeken
Levertijd

Nu besteld, verzonden op 27 mei 2019


Snelste in leveren van persoonlijke boeken!

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar
085 87 68 905
Ma - Vr: 10:00 - 17:00

Mail ons
info@onelinerbooks.nl


Veilig betalen

Bij ons kies je zelf hoe je betaalt:
iDEAL, MasterCard, Visa, overboeking.

iDEAL
Korting

Regelmatig geven we korting op een van onze boeken. De actiecode vind je op:

All rights reserved; © 2012 Onelinerbooks.nl; Laatste update: 24-05-2019;